Scop

Dezvoltarea, susținerea și promovarea activităților și manifestărilor cultural-artistice, prin organizarea de evenimente, festivaluri, recitaluri, simpozioane, concerte, stagii de pregătire, masterclass-uri, concursuri.

Activitatea în domeniul cultural este de dată recentă, însă membrii cei mai activi au o experiență considerabilă în domeniul specific al muzicii clasice.

Președintele asociației “Trib’Art”, ablsolvent al Facultății de Muzică din Hamburg, organizator, profesor şi promotor, care printre altele, este director artistic al festivalului “Asfalt Art”, al proiectului “Bazar Muzical”, coordonator al proiectului “Cafe 21” (organizat împreuna cu Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană), al festivalului JimboBlues și al Concertelor Unplugged, (organizate împreuna cu Consiliul Judeţean Timiş).

Director artistic, violonist și absolvent al Facultății de Muzică “Hanns Eisler” din Berlin, Germania, și-a dovedit deja abilitățile de management cultural în Berlin, organizând pentru al treilea an consecutiv seria de concerte “Kammermusik im Konvikt” (totalizând 18 concerte) cu artiști din 10 țări diferite.

Sub umbrela Trib’Art, cei doi organizatori doresc să promoveze muzica clasică prin agenda culturală a județului Timiș, oferind publicului tânăr posibilitatea de a o redescoperi și îndrăgi.

Este un manager experimentat în proiecte de tineret și proiecte cultural-educative. Ea a asigurat buna implementare a unor proiecte cu anvergură locală, națională sau europeană, finanțate prin diferite programe: Erasmus+, Granturile SEE, proiecte gestionate de Ministerul Culturii și de Ministerul Tineretului și Sportului, derulate la nivel local în Timișoara. Anterior, activitatea în Parlamentul European, în calitate de consilier în cadrul Comisiei de Cultură și Educație, a constituit un punct de plecare important în implicarea comunitară prin proiecte culturale și educaționale.

Este organizator de evenimente și booking manager cu o experiență de aproximativ 10 ani în domeniul artistic. Coordonator al mai multor proiecte culturale printre care și VEST FEST, festival de muzică și cultură urbană ce are loc anual în Timișoara. De-a lungul carierei sale a pus bazele și a dezvoltat mai multe proiecte care au adunat mii de participanți în orașe precum: Timișoara, București, Iași, Brașov, Cluj-Napoca și altele.